Adidas Outdoor
Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Tack för ditt köp med oss. Vi respekterar din integritet och skydda din personliga information.

Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet följande meddelande förklarar den information vi samlar in, hur vi använder den, hur man skyddar den, och hur, om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

Vilken information vi samlar in

De typer av personlig information vi samlar in från dig kommer att ge den typ av miljö och tjänster beror på insamling av våra krav. Till exempel, när du vill. Från denna webbplats kommer vi att samla in information, såsom namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information med dina Inköp produkter.

När vi får vara ditt medgivande lag "känslig information" för att samla in, bör ges tillstånd för oss att förse dig med denna policy, om det inte är tillsagd att samla all vår information utöver.

Hur vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information när du besöker vår hemsida, via vår hemsida när du handskas med oss, eller när du komma i kontakt med oss. Utan ditt medgivande, kommer vi inte in någon personlig information. Vi tror att när du är klar genom denna webbplats är nödvändigt för att underlätta handel i fältet anger du samtycker till att bevilja.

Hur använder vi dina personuppgifter

I allmänhet samlar vi dina personuppgifter för följande ändamål:

1. För att underlätta tillgången till vår hemsida, produkter och tjänster

2. För att ge dig den produkt vi beställde

3. För att ge dig information om våra produkter och tjänster

4. Att söka våra produkter, tjänster, marknadsföring och webbplats din åsikt.

Vi vill kunna exakt identifiera vem som använder tjänsten, är absolut nödvändigt att personuppgifter som vi samlar in. Andra typer av personlig information vi samlar in för att hjälpa oss att utveckla som använder våra tjänster och vad de har bilden av en produkt av intresse. Detta kommer att hjälpa oss att erbjuda produkter för att möta behoven hos användarna av denna webbplats.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för det ändamål för vilket uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra transaktionen för din räkning eller tillhandahålla de produkter du köper. Vi hyr tredjepartsleverantörer för att utföra tjänster med anknytning till vår hantering av personuppgifter till vårt förfogande entreprenör. Till exempel är vi för närvarande engagerad tredjepartsleverantörer:

1. leverans av varor som köpts från webbplatsen 2. Ge elektroniska penningöverföringstjänster, kreditkortskonto bearbetning och tillhörande tjänster

Personlig information Security

Vi förstå bestämt din personliga information, vi inte överens, hyra eller sälja. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att garantera säkerheten, vi har information om dig. Personuppgifter kan lagras i datasystemet av två elektroner. Brandväggar, lösenord, antivirusprogram och e-post filtrering Seattle, för att skydda alla våra elektronisk information.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan ändra denna integritetspolicy våra affärsbehov och variation. Eventuella ändringar i denna sekretesspolicy kommer att uppdateras på vår hemsida, så besök denna sida regelbundet för att se till att du har vår nuvarande sekretesspolicy. Om upplösningen av dina bekymmer i din personliga information till dig är hur man samlar in och använder har några frågor, vänligen kontakta oss. Vi kommer så snart som möjligt med din förfrågan eller klagomål.

Copyright © 2019 www.strawberis.se. Powered by Adidas Outdoor
Du har IP-adress: 3.226.251.205     adidas originals , adidas Running